Glossybox mai 2016

Idag dumpet månedens Glossybox ned i postkassa og som alltid er det gøy, selv om denne boksen kanskje ikke den morsomste eller mest spennende var det gode produkter som jeg tenker jeg for god bruk for på ferie i sommer. 

Denne esken ser kanskje ikke så spennende ut men flere og produktene blir med i kofferten på Spania ferie og er det noe dere ønsker en rewiev av så rop ut.
 

 • DeoDoc intim deoservietter ved første øyekast tenkte jeg hva skal jeg med dette men etter å ha sett at det er enkelt pakkede milde servietter til intime plasser tenkte jeg disse blir flotte i strandbagen.
   
 • SB12 munnskylle vann, heller ikke så veldig gøy men praktisk er det og denne størrelsen er kjekk å ha både på reiser og weekend turer.
   
 • Garnier micellar wipes, Jeg sverger til Simple sine wipes og Garnier micellar water så jeg tar med disse til Spania og gir de en sjansje
   
 • Denne nydelige Deborah Lippmann neglelakken var en veldig flott farge til og med nevøen min på 8 var enig i det og jeg gleder meg til å teste den ut.
   
 •  Disse Glam of Sweden vippene er jeg ikke helt sikkre på om jeg får brukt da de er ganske lange og jeg har små øyne men skal gi di en sjansje

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

20, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits