Glossybox mars 2016

Har nå godt å ventet på glossyboksen min nå i flere dager i endelig dumpa den ned i postkassa og jeg ble positivt overasket over innholdet.
Etter å ha sett rundt et dusin amerikanske youtubere glede seg over en luxie kost og glossybox egen sneakpeak på hjemme siden ble jeg over lykkelig å se denne rosa og myke kosten i månedens box, gleder meg til å få vasket den og prøvd den ut da den er myk men ikke for myk.


Jeg er den første til å innrømme at jeg har et enormt forbruk på tannkoster og tannkrem så da jeg så colcate logen måtte jeg smile dette var rett i blinken for meg og hvem vil vell ikke ha hvitere tenner? 
Mascaraen har en utsalgs pris på 210 kr men jeg har ikke åpnet de enda da jeg har en del åpen allerede men den er vannfast så kan hende denne blir med på sommerferie til varmere strøk.


Vippetenger har jeg ikke noe stort forbruk av men er kjekt og ha og denne fra hot makeup virket helt grei men litt slapp i fisken men skal prøve den ut.
Denne mineral shampoen har jeg heller ikke åpnet da jeg har flere shampoer å gå igjennom da jeg går frisørlinja blir det en del hårprodukter der og jeg får jo noen igjenom glossybox men etter og ha lest om denne shampooen gleder jeg meg til å teste den ut.

Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med månedens boks og gleder meg til neste.

Hva syns du om månedens glossybox?

3 kommentarer

Thea Linni

31.03.2016 kl.19:06

Så morsomt med nye produkter! :D Og alltid like morsomt når man er fornøyd i tillegg!

lillsivertzen

31.03.2016 kl.19:10

Thea Linni: Ja er virkelig verdt de 179 kr i måneden jeg betaler:)

facelessfashiion

31.03.2016 kl.22:12

Spennende :)

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

20, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits