Glossybox April 2015

En av Månedens beste dager igjen, nemlig den dagen månedens glossybox dukker opp i postkassen. Jeg er stort sett veldig fornøyd må jeg innrømme at jeg ble litt skuffet over månedens box. Verdien på boxen var over 700 kr, men det som tok litt gløden av meg var at øyenskyggen var knust og et av produktene er et sett med sju prøver av dagkrem. Jeg setter pris på prøver da jeg reiser en del men det virket litt tomt når jeg åpnet boxen:P


Fem produkter er ikke dårlig men vet ikke hvor mye jeg får ut av øyenskyggen da den drysser over alt bare jeg tenker på å åpne den men både neglelakken og lipcrayon er farger jeg elsker og kommer nok til å bruke de. Jeg skal være ærlig å innrømme at vippeserum skremmer meg litt men skal sjekke litt på nett om den er trygg og bruke vis ikke har jeg venninner som gjerne vil få den.


Kjempefin rosa neglelakk som piffer en hver svart antrekk jeg kommer til å bruke denne sommeren:)

Flere av youtube jentene jeg følger skryter av merket Lord & Berry så jeg ble strålelende fornøyd med å kunne teste ut denne nydelige leppefargen.

Også er denne skuffelsen øyenskyggen som var knust i posten. Fargen er grønn/brun/gullfarget og er et produkt jeg egentlig kunne ha sett meg brukt en del men med at det søler så felt blir det litt vanskelig og kunne ha glede over produktet.

 

Hva fikk du i månedens glossybox?
 

7 kommentarer

Tone Lund

07.05.2015 kl.17:57

Er sååå usikker på om jeg skal bestille glossybox, er så mange som er missfornøyde med dem =/ Mens andre er såå fornøyde.. Du har vel krav på ny øyenskygge hvis en er knust?

lillsivertzen

08.05.2015 kl.19:21

Tone Lund:Er både mye bra og mye dårlig, men er selv veldig fornøyd. Jeg syns det er kjempegøy å få testet ut nye merker man ellers ikke ville kjøpt:) vil anbefale deg å teste ut en boks eller to så kan du bestemme deg etter det:) jeg var usikker i starten og bestemte meg for å teste ut tre bokser før jeg bestemte meg å nå har jeg abonnert i et år:) Ja sende de en mail og jeg får en ny øyenskygge i løpet av de nærmeste dagene:)

Tone Lund

08.05.2015 kl.19:27

Det er jo sant :) Jeg hadde Ciate julekalenderen og der fikk jeg mange lakker jeg a l d r i ville kjøpt, men har jo faktisk endt med å bruke dem flere ganger :) hehe..

Så bra! :D hmm, får vel teste en boks da :)

lillsivertzen

08.05.2015 kl.19:38

Tone Lund: Selv om man kanskje ikke er helt fornøyd med alt for man igjen pengene sine for boksene er ofte verdt mye mer en 179 kr og man kan alltid gi bort det man ikke liker.

Tone Lund

08.05.2015 kl.20:12

Ikke sant :)

GLOSSYBOX

11.05.2015 kl.09:40

Hei Lill! ta gjerne kontakt med support på support@glossybox.no så vi kan hjelpe deg med ditt ødelagte produkt om du ikke fått hjelp ennå. Ha en fin uke. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

lillsivertzen

17.09.2015 kl.17:40

GLOSSYBOX: Har som alltid fått super kundeservice av dere!

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

20, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits