05.04.2015

Vet ikke helt hva jeg skal blogge om, men hadde lyst til å skrive litt ikveld så da får det bare stå til.  Dagen igår gikk med på å kjøre nevøen min til bestemoren sin i Selbu og lillesøster til og fra stallen. På tapeten igår stod det jentekveld så jeg og Ida ryddet hybelen og gjorde oss klare til jentene kom for og ordne seg og forsh til oss før turen gikk på konsert med skei og PT.. jeg vet ikke om det er jeg som er spesiell eller noe men jeg foretrekker og sminke meg alene foran sminkebordet mitt så jeg var alt ferdig når Monica og Stine kom så da ble det slik at de ordnet seg mens jeg suste meg igjennom instagram og alle andre sosiale medier. Det blir vist aldri jentekveld uten drama men kvelden var stort sett vellykket og det var en sliten pike som la seg i tre tiden med ringing i ørene.

 
Iphone kvalitet<3

Idag var ikke formen helt på topp fra starten men jeg fikk ryddet og vasket hybelen så jeg kan leve her igjen, ikke at det var spesielt rotete men har man støv på hjernen så har man det. Jeg brukte også tid på å gå igjennom sminke stæsje mitt og kastet det som var gammelt og tomt og la unna det jeg ikke bruker slik at søsken og venner kan gå igjennom det. Har jo mengder med sminke og var godt og få litt orden på det også kan jeg  kjøpe nytt med litt mindre dårlig samvittighet. 

 

legg gjerne igjen instagramen din :)

 

2 kommentarer

viktoria

05.04.2015 kl.22:21

høres ut som du har hatt litt å finne på, så koselig!

lillsivertzen

05.04.2015 kl.22:45

viktoria: Joda blir da litt å gjøre til tider:P

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits