Glossybox Mars 2015

Da jeg igår kom hjem fra hytta hadde glossyboxen fra Mars komet og jeg kan ikke si noe annet en at jeg var kjempespent på og åpne den og ble stort sett fornøyd med alt jeg fikk denne måneden også:)


Åpnet pakken og den ser svært lovende selv om jeg ble litt overasket av å få en prøve av mythic oil denne måneden å , men alltid kjekt med litt mirakel kur for håret.


Noabay Natural & Organic Moisturizing peeling, har ikke prøvd denne ut da jeg har en del reneprodukter i skapet jeg ikke har fått muligheten til å prøve ut men elsker designet på tuben den ser ganske luksuriøs ut og lukter svært fresht.

Glazel Visage Loose Eyeshadow, Fargen er nydelig men selve pakkningen virker svært billig men det er nok ikke så rart da denne øyenskyggen kun koster 32 kr, men lurer på om jeg skal teste den ut ikveld.

Loreal Professionnel Mythic oil masque Testet den ut i dusjen idag og tross litt overaskende lukt virket den svært grei enkel og påføre og gjorde håret mitt mykt. Det var også nok til enda en vask noe jeg syns er svært bra.

Elisabeth Mott You're so fine Liquid eyeliner, Glitterati- er en eyeliner jeg har hørt om før fra flere britiske youtube guruer og er noe jeg gleder meg til å prøve ut nærmere en kveld jeg trenger litt ekstra glitter.

Make up store Lipstick jeg har raskt blitt en stor fan av dette merket og gleder meg til å bruke denne rød rosa leppestiften når jeg får litt farge på kroppen.

 

Hva fikk du i månedens glossybox?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits