System

Idag kom endelig pakken fra Makestyle som jeg bestilte tidlig neste måned, da de endelig har fått inn  cosmetic organizer igjen. Har også vært to turer på IKEA den siste uken for å handle nytt skap, må dit imorgen for å bytte et skrog som ble feil,og da ble det også noen småting for å oppbevare sminke og slikt.


Fikk også med disse nydelige øredobbene fra Lulu's.

Begynner å bli orden nå, er ikke helt fornøyd med de skuffene som er helt svarte så får se om jeg endrer de. De to nederste er fra Makestyle.no , Den med fire skuffer er fra Glitter, Leppestift holderen er fra Søstrene Greene og den på toppen kommer sammen med de med tre skuffer fra Makestyle, jeg har en til med den har ikke fått et hjem enda.


Denne er fra Ikea og er ikke så alt for stiv i pris og man får plass til mye forskjellig i den, de to på siden med spissere og pinnseter og slikt til vipper hører til et annet sett som ikke passet i skuffene mine.

Hår skuffen min har system i rotet selv om det ikke ser helt slik ut. De rosa eskene er fra at delvis mislykket skoleprosjekt men passer perfekt til stylingjern og sakser, Den lille er full av hårstrikker spenner og slikt. på siden er det extensions, tang for å feste keratin extension og hårruller.


Det nye lysfatet ble fat til parfymene mine da det tok mindre plass på kommoden, det hvite står nå på soverommet med smykker på.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits