Empties Del 1

Personlig liker jeg slike innlegg for man får en oversikt over hva en person liker og ikke liker å hva man vil kjøpe igjen. Dette er for det meste sminke siden dette er det jeg har samlet opp på nede der jeg sminker meg.

1.Lepomade fra H&M er ikke tom men gammel og var ikke særlig bra. Den var ikke særlig hygenisk så er sikker full av bakterier.

2. Loreal Nude Magique BB powder er et ok pudder som jeg brukte til å "sette" concealer med. selve produktet er ok men pakningen røy ifra hverandre etter kort stund og pudderet smuldret opp etter ei stund å gikk ikke å få til å bruke.

3.Mascaraen kjøpte jeg i Italia når jeg var fjorten men åpna den ikke før lenge etterpå, når den tørket inn lå den bare nederst i skuffen å tok plass. Den var ok gjorde jobben sin men var veldig parfymert.

4. MNY maybeline eyeliner er også ganske gammel og var en favoritt men har bedre og nyere eyelinere så den får gå.

3. NYC Big Bold Curl Mascara er den beste mascaraen jeg har brukt på lenge og skulle kjøpe med en haug når jeg var ute å reiste sist men fant den ikke så får fortsette å lete, Den var super for vippene mine og de ble både lange og fyldige.

4. Epoc Antiseptic er en kjempe grei antibac gel som jeg brukte på hendene før jeg sminket meg og la på krem å slikt når huden min var motvillig for å fjerne bakterier. Å et er noe jeg tror jeg må begynne med igjen. 

5. Makeupmekka flytende eyeliner har jeg brukt opp å kjøpt nye å nå prøver jeg å presse ut det siste ut av den også. er lett å påføre og sitter hele dagen på mine øyelokk. Den er også veldig svart og blir ikke grå når den tørker.
 
6. Har nå etter flere år begynt å like å ha lipgloss på leppene men da er det ordentlige kremte lipglosser som de fra The balm, makeupstore og makeupmekka jeg har lært meg å tolerere ikke slike klissete og illeluktende varer fra magasiner. 

7. Denne mascaraen er fra Primark sitt eget merke og er også en favoritt og blir nok kjøpt igjen ved første sjanse. Var først usikker på børsten men den ga meg et åpent blikk å vakre vipper å ble en favoritt.
 
8. Eyeliner fra ukjent merke den er veldig svart og sitter lenge men er tørr og hard så det er helt ærlig vondt å påføre den.


 9. Lipsyl fra Apotek i Spania. Den lukter og smaker vannmelon men er veldig overveldene og litt kvalmende og den ligger kun oppå leppene og trekker seg ikke inn.

10. Denne eyelineren fra Wynie brukte jeg til å tegne på meg øyenbryn og de ble et fint og naturlig resultat så skal lete opp denne i spania i sommer.

11. Mascara kjøpt på Island var ok og var veldig grei på vippene under øynene.

12. Loreal Mega Volum er favoritt mascaraen min igjenom flere år og har en duo pakk liggende klar, har kun et par mascaraer jeg må bruke opp først.

13. Core er et merke jeg kjøper i Spania og har en blush og øyenskygger jeg er fornøyd med. Denne concealeren var okei men tror ikke jeg vil kjøpe den igjen da jeg har andre jeg liker bedre. 

14. Maybelline colossal go Extreme volum er ganske bra mascara ihvertfall denne som er vannfast. Jeg trengte en vannfast mascara til begravelser og slikt da det var en del av de i 2014 , jeg tok den å med til Spania for å bruke den opp å det kan godt hende jeg kjøper den igjen.

Hva er det siste du brukte opp?

2 kommentarer

Charlotte

10.01.2015 kl.16:37

For en fin blogg du har:) hadde satt pris på om du ville ta en tur innom min også. www.pourfemme.blogg.no

Takk og god helg;)

lillsivertzen

10.01.2015 kl.17:07

Charlotte: takk og i ligemåde:)

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits