Nytt års forsetter

Nytt år å ny start? Jeg pleier som oftest å tenke at man kan starte med noe nytt når man vil men i år begynner jeg nå å så satser vi på at det går bra.

1. Drikk mer vann og droppe brusen. Alle som kjenner meg vet hvor avhengig jeg er av pepsi max så nå skal jeg prøve å kutte ned og bli flinkere til å drikke vann. Skal også bli flinkere til å droppe potetgull og godteri og heller ta meg ei gulerot.


2.  Få mer orden å system på livet mitt. Jeg er surrete å sliter med å huske å få gjort ting så nå skal jeg prøve å bli flinkere til det. Når jeg gikk service og samferdsel hadde jeg full kontroll og skrev alt ned i en kalender så det skal jeg prøve å få til igjen.3. Prøve noe nytt. Jeg er ikke så komfortabel med å prøve nye ting som er utenfor komfort sonen min. Det skal jeg prøve å endre på og bli flinkere til å prøve nye ting og bli flinkere til å si ja å være med på sosiale ting. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits