Glossybox November

Jeg har vært veldig fornøyd med de siste månedenes Glossybox så kan være derfor månedens Glossybox ikke var så imponerende med første øyekast men liker den ganske godt nå som jeg har lekt litt med produktene.


Det første jeg så var den vakre prøven fra Hugo boss å jeg håpte et var en parfyme som passet til meg som jeg bare kan ha i veska. Den lukter veldig godt men ikke noe jeg ville kjøpt selv men har tenkt å prøve den mot sommeren da lukten får meg til å tenke på sommer.

 Det var også med en liten håndkrem prøve fra L'occitane den er god å tykk og trekker godt inn i huden og gir mye fuktighet men lukten er jeg ikke helt gira på med den er okei.

Jeg er vell over gjenomsnittet opptatt av øyenbryn og hjelper nok ikke at det er noe vi jobber med på skolen så da jeg så denne lille saken i esken ble jeg fornøyd. Har lenge sett beautyguruene på youtube skryte gimmebrow av benefit opp i skyene å dette produktet fra modelco gleder jeg meg til å teste ut mer. Fargen er kanskje litt for grå for meg men den sitter godt og brynene ser naturlig ut å man slipper den glatte klistret på looken. Denne lille saken koster 179 kr og det er prisen på hele eska.

Hår produkter er alltid gøy å tørrshampoo er noe jeg bruker mye av da jeg har ganske langt hår.Denne fra BangerHead lukter kjempegodt og friskt men er litt skeptisk til tørrshampoo uten farge siden håret mitt er så mørkt. Den virker også litt klissete men jeg skal prøve den ut mer før jeg bestemmer meg.
Tidligere har jeg ikke vært noen lipgloss jente men det siste året har jeg vent meg mer til det så denne fra Makeupstore skal jeg nok få brukt. Fargen er litt spesiell og heter Viola å er en blanding av lilla og grå med glitter i men tror den blir nydelig over lilla eller mørk leppestift. Den føles ikke klissete på leppene og sitter godt, lukter litt spesielt men ikke ubehagelig.


 
 

4 kommentarer

Keths!

03.12.2014 kl.17:29

for en gøy pakke!

Makeup By Jenny

03.12.2014 kl.18:03

Så mye fint! Den håndkremen er såå god :)

lillsivertzen

03.12.2014 kl.18:44

Keths!: Ja, tror nok jeg får brukt alt:)

lillsivertzen

03.12.2014 kl.18:44

Makeup By Jenny: ja bare synd den er så stiv i pris

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Hår og Make-up interessert jente fra Trøndelag. utdannet innen reiseliv men nå er jeg tilbake på skolebenken for å bli frisør Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits