Nytt fra ELF

Idag kom det susende en pakke ned i postkassen fra ELF noe som tok litt over en uke fra jeg bestilte den til den var her. Hadde litt uflaks igjen og måtte kjøpe ut pakken siden noen har vært å rotet i den men three times a charm, så neste gang slipper jeg det nok.

Mineral Lipstick i fargen Rich Raspberry
Long Lasting Lustrous Eyeshadow i Festivity
Mineral Lipstick i Cheerful Cherry
Radiance Enhancer i fargen Spotlight
High Definition Powder i Corrective Yellow.

Leppestiftene var et sikkert kjøp siden jeg har tre fra før og vet jeg liker de svært godt, fargene er litt ulik de man ser på siden men er veldig fornøyd med den lyseste og skal nok venne meg på den litt mørkere fargen.

Rich Raspberry - Cheerful Cherry

Øyenskyggen er nydelig og gleder meg til å få testet den ut mer. Pudderet er veldig gult så det skremmer meg litt men venner meg nok til det.
Highlighteren er den første flyttende jeg prøver og testet den ut med engang jeg fikk pakken og er hittil imponert, men spørs om den er bedre en krem highlighteren fra Makeupmekka. 

Angled contour Brush og Blending eye brush

Jeg elsker koster og er veldig forbauset  over hvor bra kvalitet det er på ELF sine med tanke på at prisen er så overkommelig.

 

Har du prøvd noe fra ELF?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

19, Stjørdal

Bor på Stjørdal og ferdig med 2 år videregående skole. Nå jobber jeg innen salg. Fritiden bruker jeg på venner, shopping og sminke:) Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits