liten oppdatering

Ha vært lite blogging i det siste men kan unnskylde meg at det var tungt og starte på skole igjen etter et år med fri, i tillegg var jeg så heldig å pådra meg en ganske ille bronkitt men begynner å bli bra igjen nå. 


Selfie før skolen må til:)

Har endelig fått meg egen pc og kjenner det er veldig godt å slippe å låne av alle andre heletiden, den er litt uvant men går seg nok til:) Fikk også hentet ut en pakke fra posten igår og gleder meg til å teste ut litt mer.

ble bare noen småting fra feeluniqe.com og var stort sett ting jeg trenger. Er så rart at alt går tomt eller går istykker slamtidlig så da ble det et nytt setting pudder, noen nye koster og en rålekker øyenskygge. Bestilte et sett med koster fra siden også men den har ikke kommet enda.
Helgen har gått med på fest og fanteri med fine jenter og idag skal jeg bare slappe av så er planen at Christina kommer en tur på middag  og jeg får hentet meg  ny sofa:)

hva har du brukt helgen på`?


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

18, Stjørdal

Bor på Stjørdal og ferdig med 2 år videregående skole. Nå jobber jeg innen salg. Fritiden bruker jeg på venner, shopping og sminke:) Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits