Glossybox juni

Kan ikke si noe annet en at jeg ble veldig glad når jeg så ned i postkassen idag og pakken fra Glossybox hadde kommet. I mai når jeg bestemte meg for å begynne å abonnere på Glossybox bestemte jeg meg for å teste det ut i tre måneder. Den første boksen var jeg ikke helt fornøyd med, den andre var bedre og den som kom i posten idag var fantastisk.


Pakken hadde amerikansk tema og inneholdt , Matte topcoat, sminkekost, eyeliner, håndkrem og leppestiftHåndkrem: Denne er fra Figs & Rouge og lukter himmels av vanilje og pistasje, konsistensen er deilig og tykk og kremen er passe fuktighetsgivende.
Shadow stick: Denne blyanten fra Elisabeth Mott er tynn og i en nydelig perlemor/nude farge, men ligner og beskrives som en vannfast eyeliner. Den er enkel å påføre og sitter ganske godt i våtkanten, på meg.
Sminkekost: Dette er en sminke kost i fra Teez cosmetics, designet er stillig og selve busten er kjempe fin og påføre øyenskygge med, selv om jeg skulle ønske skaftet var litt lengre syns jeg det er kjempegøy å få koster i glossyboxen.
Matte Topcoat : Dette er en neglelakk fra Nails inc som jeg har hørt veldig mye om å syns det var litt kult å få prøve en lakk fra merket. lakken tørker raskt og får en fin matt finish uten at lakken blir grå.
Lipstick: leppe produkter er en favoritt å når jeg så det var med en lipstick i månedens boks ble jeg overlykkelig. Selve innpakkingen er ganske søt og fargen var en fin burgunder med en del rosa i. Leppestiften var enkel og påføre og leppene føltes ikke tørre.


Alt i denne pakken var i original størrelse 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lillsivertzen

lillsivertzen

18, Stjørdal

Bor på Stjørdal og ferdig med 2 år videregående skole. Nå jobber jeg innen salg. Fritiden bruker jeg på venner, shopping og sminke:) Kontakt meg på lillmarisvorkmo@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits